Nedávno reformovaná írska chlapčenská skupina Boyzone, sa momentálne dohaduje so šéfmi nahrávacej spoločnosti, ktorá by chcela, aby nasledovali stopy skupiny Take That a vydali ľúbostnú pieseň.

Boyzone však nechcú o takom niečom ani počuť. Skupina sa zatiaľ horlivo od vydania balady dištancuje, pretože sa nechcú podobať na svojich rivalov z deväťdesiatych rokov Take That a ako prvú chcú vydať nejakú pozitívnu pieseň, ktorá bude ich prvou nahrávkou od roku 1999.

Priateľ členov skupiny Boyzone, sa pre britský denník Daily Star vyjadril: "Boyzone by chceli nahrať skôr pozitívnu skladbu ako pieseň o láske. Avšak vydavateľstvo si myslí, že ak chcú dosiahnuť úspech a ak sa chcú stať číslom jedna v rebríčkoch, mali by vydať baladu."

Frontman a hlavný spevák skupiny, Ronan Keating, vôbec neskrýva svoju nechuť, že by mala kapela vydať najskôr baladu. Začiatkom mesiaca táto tridsaťjedenročná hviezda povedala: "Vieme, že nás budú porovnávať s Take That, ktorý vydali ako prvú pieseň baladu, ale to my nechceme."

Skupina Boyzone, ktorú tvoria Shane Lynch, Stephen Gately, Keith Duffy, Mikey Graham a Ronan Keating, momentálne cestuje po Británii a Írsku a ich koncertná šnúra bude trvať do konca júna. Posledný koncert by sa mal uskutočniť v Dubline a to 28. júna.

Zdroj : music-news.com