Americká speváčka Janet Jackson, údajne súhlasila s ponukou na účinkovanie v novej reality show, ktorú pripravuje hudobná stanica MTV a podľa správ sa Janet sa na túto novú skúsenosť už veľmi teší.

42 ročná speváčka by mala v tejto reality show predstavovať akéhosi mentora, radcu a bude sa usilovať pomáhať spevákom a tanečníkom sa zlepšovať. Tento projekt by mal byť natočený ešte pred začiatkom svetového turné, na ktoré sa chce Janet vydať na jeseň tohto roku.

Producent tejto reality show povedal: "Veľmi nás teší, že Janet Jackson bude účinkovať v našej show. Možno sa našim divákom predstavia aj ďalšie hviezdy ako Justin Timberlake, alebo Usher, všetko sa zatiaľ len pripravuje."

"Hlavnými hrdinami našej relácie budú netradiční účinkujúci, ktorých chceme nájsť v cirkevných skupinách, rôznych mestských kultúrnych centrách a podobne."

Víťaz by mal byť oznámený ešte pred začiatkom turné Janet, ktoré sa začne 10. septembra v kanadskom Vancouveri a víťaz tejto reality show, by mal dostať šancu zúčastniť sa s Janet na jej turné.

Zdroj : music-news.com