Amfiteáter Trnovce po roku opäť ožije bigbítom, rockom, punkom a popom. Festival, ktorý sa teší rastúcej priazni medzi divákmi, si už získal svoju tradíciu v množstve letných festivalov a podujatí, ktoré nám majú spríjemniť leto. Na jeho štvrtom ročníku sa počas sobotňajšieho popoludnia 26. júla v malebnom prostredí predstaví 10 kapiel.

Prestávku medzi štúdiovým nahrávaním nového albumu a medzi natáčaním videoklipu si urobí česká hudobná hviezda Support Lesbiens. Nový albumový prírastok očakávajú v septembri.

Smola a hrušky, skupina, ktorá má leto plné vystúpení taktiež Myjavafest neobíde. Sympatická indie-rocková kapela zo Spišskej Novej Vsi má taktiež na september naplánované vydanie nového albumu, plody svojho najnovšieho štúdiového úsilia však zbierajú už na koncertoch.

Medzi účinkujúcimi nemôže chýbať ani domáca kapela Street Spirit, ktorá sa na Myjavafeste predstavuje s neochvejnou pravidelnosťou. Na konte majú aktuálne nový album, ku ktorému chystajú jesenné turné. V prípade veľkých horúčav je zabezpečený aj Hasiaci prístroj, skupina z Banskej Bystrice, ktorá poteší najmä punku-chtivých divákov.

Tí sa okrem nich môžu tešiť aj na skupiny Plus mínus, Kaktus či žilinské zoskupenie HT. Diváci tiež uvidia mladú nádejnú skupinu Delirium3mans, ktorá na šiestom ročníku Festivalu AMAtérskej Tvorby (FAMAT), získala tretie miesto.

Z plných pľúc si zaspievame i všetky hity jednej z najpopulárnejších slovenských hudobných skupín – IMT Smile. Desiatku účinkujúcich kompletizuje zoskupenie Aya, ktoré ako tvrdí má opäť "nabité" leto.

Rovnako aj štvrtý ročník Myjavafestu je nabitý skvelými hudobníkmi, ktorí sú pripravení odovzdať zo seba maximum a spoločne s vami vytvoriť neopakovateľnú atmosféru.

Vstupenky sú v predaji v sieťach Ticketportal.sk, Ticketart.sk, Eventim.sk. Cena vstupenky je rovnaká v predpredaji, ako aj na mieste - 250,– Sk.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Veronika Synáková z Agentúry Duna. Viac info nájdete na stránkach www.myjavafest.sk.

Súvisiaci interpreti: Support Lesbiens