Americký hudobník a herec Robert James Richie, známy skôr pod menom Kid Rock, prezradil, že jeho najväčšou chybou v živote, bol vzťah s "prihlúplou hereckou krásavicou", Pamelou Anderson.

Kid, ktorý bol s Pamelou aj zosobášený, sa chce v budúcnosti práve takýmto ženám vyhnúť, pretože podľa neho sú to len prázdne ženy bez citu.

37 ročný hudobník, sa pre britský magazín The Independent, o svojom vzťahu s bývalou herečkou seriálu 'Baywatch', vyjadril takto: "Moja najväčšia ľútosť v živote? Určite viete koho myslím a vie to aj ona."

"Ak by som vo svojom živote mohol zmeniť jednu vec, potom by to bol vzťah s tou prihlúplou hereckou krásavicou. Asi mám v sebe už od narodenia nejaký čip, ktorý ku mne priťahuje len takéto ženy."

Hudobník sa s Pamelou začal stretávať ešte v roku 2001 a v roku 2006 sa tento prominentný pár rozhodol vziať. Ich manželstvo však malo veľmi krátke trvanie, keďže vydržalo len päť mesiacov.

Kid Rock dodal: "Čo môžem o našom manželstve ešte dodať? Bol som v manželstve so sliepkou. A či som si vtedy myslel, že naše manželstvo vydrží? Áno, naozaj som v to dúfal. Ale bol som vtedy asi slepý a navyše idiot."

Posledný album, ktorý Kid vydal, 'Rock N Roll Jesus', je čiastočne inšpirovaný jeho rozchodom s Pamelou.

Zdroj : music-news.com