Adam Levine z populárnej kapely Maroon 5, miluje rôzne žartíky a svoju veselú povahu predvádza hlavne počas koncertných turné.

Frontman americkej skupiny potvrdil, že má veľký sklon k vyvádzaniu kanadských žartíkov a jeho posledný kúsok priviedol do rozpakov členky ženskej formácie The Donnas, s ktorou Maroon 5 momentálne koncertujú.

''Boli sme na cestách s The Donnas a po koncerte sme mali menší večierok v zákulisí, na ktorý sme objednali niekoľko mužských striptérov. Ich príchod však v dievčatách vyvolal paniku, pretože striptéri boli oblečení v policajných uniformách'', hovorí so smiechom Adam pre noviny New York Post.

''Keď následne začala hrať hudba a jeden z falošných policajtov sa zapojil do rytmu, všetci prítomní sa upokojili. Bolo však trochu čudné sledovať, ako sa tí chlapíci pomaly zbavujú kúskov odevu'', s úsmevom dodal Adam.

Adam nedávno ešte odhalil, že na koncertných turné cvičí jogu, aby sa udržal vo forme a duševnej pohode. ''Joga je najlepším a najvýhodnejším spôsobom cvičenia počas ciest po svete. Nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne pomôcky, stačí vám pár metrov priestoru a podložka.''

Maroon 5 je formácia založená v roku 1995 v americkom Los Angeles a tvorí ju 5 členov - Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Mickey Madden a Matt Flynn. Za svoj debutový album 'Songs About Jane' vydaný v roku 2002 získala kapela niekoľko ocenení a vďaka úspešným predajom sa ich album stal dokonca trojplatinovým. Na podporu a propagáciu svojej prvotiny zorganizovala skupina v rokoch 2003 až 2005 veľké koncertné turné.

Po krátkej prestávke vydala kapela v roku 2007 druhý štúdiový album 'It Won't Be Soon Before Long', ktorý sa opäť stretol s veľkým úspechom. Nasledovalo ďalšie veľké koncertné turné. 8. júla tohto roku vydali Maroon 5 platňu 'Deluxe Edition', ktorá je reedíciou ich minuloročného druhého štúdiového albumu.

Zdroj : nme.com , wikipedia