Mark Ronson a jeho priateľka Daisy Lowe, sú pripravení vstúpiť do manželského zväzku.

Špičkový svetoznámy producent a populárna modelka – ktorých spoločný vzťah trvá len päť mesiacov – sú podľa svojich slov strašne zaľúbení a posadnutí jeden druhým, hoci je medzi nimi 13-ročný vekový rozdiel.

32-ročný Mark naznačil svojim priateľom blížiace sa manželstvo, keď údajne rozprával o 'veľkom pripravovanom prehlásení okolo Vianoc'.

Keď Mark hovorí o svojej 19-ročnej priateľke Daisy, zamilovanosť je na ňom skutočne dokonale poznať: 'Mal som v minulosti niekoľko známostí, ale nikdy to nebolo také ako teraz – táto je výnimočná'.

Daisy bola zo svojho priateľa rovnako nadšená, pre britské média sa zdôverila: 'Každým dňom po ňom rovnako túžim, je to môj najlepší priateľ a nedokázala by som čeliť životu bez neho. Jednoducho musíte vedieť, keď stretnete toho pravého a mne sa to stalo.'

Mark Ronson – ktorý pracoval s množstvom hudobných hviezd ako Amy Winehouse, Robbie Williams a Lily Allen – sa nedávno priznal, že bol zničený z toho, že nebol vybraný ako producent hudby pre nový film o Jamesovi Bondovi.

Mark už bol takmer presvedčený, že sa znovu spojí s Amy Winehouse a nahrá titulnú pieseň novej bondovky 'Quantum of Solace'. Ako povedal: 'Samozrejme, bolo to skutočne obrovské sklamanie. V tej dobe však mala Amy veľké problémy a momentálne, keď to vyzerá všetko v poriadku sme prepásli veľkú príležitosť'.

Ústrednú pieseň 'Another Way to Die' k novej bondovke nakoniec nahrá Alicia Keys a Jack White.

Zdroj : music-news.com