Sir Thomas John Woodward, známy skôr pod svojim umeleckým menom ako Tom Jones, by si rád zaspieval so svojou krajankou Duffy.

Tento 68 ročný popový spevák z Walesu, by chcel zlákať 24 ročnú speváčku na svoj nový album, na ktorom by sa mali nachádzať len duety. Duffy je údajne na spevákovom zozname jasne na prvom mieste.

Keď sa speváka opýtali, s kým by rád spieval na svojom albume, hneď povedal meno Duffy a dodal: "Rád by som s ňou spieval na mojom albume a nie len preto, že je z Walesu. Chcem s ňou spolupracovať, pretože je výnimočná. Má v sebe jednoducho niečo zvláštne."

Duffy, ktorá sa so svojou piesňou 'Mercy' prepracovala až na prvé miesto v britskom hudobnom rebríčku, je momentálne na koncertnom turné po USA, kde propaguje svoj debutový album s názvom 'Rockferry'.

Mladá speváčka musela taktiež v poslednej dobe vyvracať správy, ktoré tvrdili, že spievajúca legenda Tom Jones, je jej otec: "Túto otázku musím riešiť skoro každý deň. Ale už sa tomu môžem len zasmiať. Je to jedna z tých najnepravdepodobnejších bulvárnych správ."

Zdroj : music-news.com

Súvisiaci interpreti: Duffy, Tom Jones