Sympatická "zrzka" Alison Sudol, ktorú môžete poznať pod umeleckým menom A Fine Frenzy, nám v exkluzívnom rozhovore prezradila, že v súčasnosti pracuje na svojom druhom štúdiovom albume. Do povedomia sa dostala ihneď po vydaní svojho debutu 'One Cell in the Sea' (2007), ktorého singel 'Almost Lover' bodoval aj v našich hitparádach.

"V týchto dňoch pracujeme na druhom albume, ktorého sa už neviem dočkať. Na trhu by sa mal objaviť behom budúceho roka, teda aspoň v to dúfame. Okrem toho nás fanúšikovia budú môcť vidieť na jesennom turné po Európe a určite sa je na čo tešiť!" - prezradila nám 22-ročná speváčka. A či navštívi aj Slovensko? "Ak by bol záujem zo strany fanúšikov, tak nevidím problém - Slovensko vyzerá byť prekrásnou krajinou."

Alison, ktorá je jedným z najväčších amerických speváckych objavov posledných rokov, vo svojej speváckej kariére nevsadila na osvedčené recepty ale na hľadanie vlastnej cesty. Aj napriek mladému veku k jej vzorom nikdy nepatrili najväčšie popové hviezdy, už od malička však milovala jazzové legendy ako Ella Fitzgerald a Aretha Franklin.

Pod pseudonymom A Fine Frenzy si tak po vydaní debutu okamžite našla svoje pevné miesto na popovej scéne, keď dokázala prepojiť alternatívny piano pop so súčasnou soulovou tvorbou speváčok ako Alicia Keys či Joss Stone. Ak sa o tejto talentovanej speváčke chcete dozvedieť viac, navštívte našu sekciu rozhovory.

Foto: Afinefrenzy.com

Súvisiaci interpreti: A Fine Frenzy