Americká R&B hviezda Usher plánuje v USA odohrať šnúru koncertov v menších kluboch, na ktoré budú môcť prísť len zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Dohromady by mal 29-ročný spevák odohrať 15 koncertov len pre dámy. Otázne je, či je naozaj potrebné, aby chlapom vstup na svoje koncerty zakazoval...

Špeciálna časť jeho amerického turné ponesie názov One Night Stand a spevák ním chce spropagovať svoj aktuálny album 'Here I Stand'. Usher sa rozhodol byť jediným mužom na svojich koncertoch preto, lebo tento album podľa neho vyžaduje špeciálne intímne spojenie, aké môžu vytvoriť len ženy.

"Je len zopár umelcov, ktorí si to môžu dovoliť. Cítim, že moje spojenie s fanúšikmi na tomto albume musí byť špeciálne. Tento album rozhodne patrí medzi tie intímnejšie. Takže čo môže byť lepším spôsobom ako byť k fanúšikom úplne blízky a otvorený, než pozvať len ženy?"

"Navyše, dámy chcú vidieť mužnú postavu. Pýtajú sa, či ju ešte stále mám." - dodal spevák a tanečník, ktorý sa vo svojich starších videoklipoch len zriedka objavoval v toľkých zbytočných vrstvách oblečenia, ako je tomu v aktuálnych klipoch k hitu 'Love In This Club' či k novinke 'Moving Mountains'.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Usher