Britský soulový spevák Lemar, celým menom Lemar Obika, sa rozhodol začať novú kapitolu vo svojej hudobnej kariére. V súčasnosti chystá vydanie svojho štvrtého štúdiového albumu a nového singla.

Album sa do predaja dostane 24. novembra a bude mať názov ’The Reason’. Singel sa taktiež objaví v novembri a jeho názov bude ’If She Knew’.

Debutový album tohto tridsaťročného speváka vyšiel pred piatimi rokmi a takmer ihneď sa stal jedným z najlepších albumov súčasného britského soulu. Od tej doby sa Lemar stal najúspešnejším čiernym britským soulovým muzikantom.

V britských rádiách sa presadil so singlami ako napríklad ’50/50’, ’Dance (With U)’, ’If There’s Any Justice’, alebo ’Its Not That Easy’. Zároveň sa s každým zo svojich troch predchádzajúcich albumov dokázal dostať medzi desať najlepších britských albumov. Predal vyše dvoch miliónov nosičov a na svojom konte má dve ceny MOBO a dve BRIT Awards.

So svojim novým albumom by rád zaujal ešte širšie publikum a udržal si tak svoju pozíciu medzi britskými soulovými umelcami. Album sa nahrával v Los Angeles, Miami a dokonca aj vo Švédsku a na jeho produkcii sa podieľali Jim Johnson, Jack Splash a Salaam Remi.

Zoznam skladieb na albume ’The Reason’:

1 - The Reason
2 - Weight Of The World
3 - Heartbreaker
4 - If She Knew
5 - Trust Me
6 - Over You
7 - Mayday
8 - Wait Forever
9 - Not What You Say
10 - Black Tide

Zdroj : music-news.com

Súvisiaci interpreti: Lemar