Dnešný večer bude v rámci cyklu pravidelných utorkových live koncertov v hudobnom klube Sparx, ktorý mnohí poznajú pod starým názvom Mamut, patriť mladým muzikantom a speváčkam. Predstaví sa kapela Rockage, s troma sólovými speváčkami. Všetky vedie renomovaný hlasový pedagóg známy zo spolupráce so speváčkami ako Andrea Zimányiová, Anka Repková, Martina Schindlerová a iných. Druhá časť koncertu v Sparxe bude v réžii Barbory Šulíkovej a jej kapely.

Barbora, pre mnohých známa z televíznej speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar III, sa v súčasnosti naplno venuje spievaniu a skladaniu aj vlastných skladieb. Cez leto okrem nacvičovania koncertného programu viacerých projektov pracovala na svojom debutovom albume, ktorý má vyjsť ešte tento rok. V Sparxe tiež predvedie niektoré zo svojich vlastných skladieb, ktoré sa budú nachádzať na pripravovanom CD.

Skupina Rockage, v ktorej vynikajú najmä speváčky Eva Pšenková, Patrícia Jurtová a Kristína Botlóová, sa už prezentovala úspešnými vystúpeniami napríklad na festivaloch Junifest, Podhájska Fest a iných akciách. Najbližšie ich po Sparxe čaká vystúpenie v hlavnom programe račianskeho vinobrania.

Organizátori koncertu pozývajú dnes večer o 20-tej hodine do Sparxu všetkých, ktorí majú radi príjemnú poprockovú hudbu, nadšenie a energiu mladých hudobníkov.

Tlačovú správu pre Hudba.sk poskytla Kamila Trávničková z Agentúry Camille.

Súvisiaci interpreti: Barbora Šulíková