Britský spevák George Michael sa po minulotýždňovom zatknutí ospravedlnil svojim fanúšikom a sľúbil, že "sa dá dohromady". 45-ročnú hviezdu v piatok na verejných toaletách v Londýne zatkli pre podozrenie z držania drog, no krátko na to bol prepustený.

Spevák bol z väzby prepustený na kauciu aj napriek tomu, že sa polícia nemýlila... Údajne mal pri sebe jednu z najtvrdších drog - crack kokaín. Samotný George sa svoj priestupok nesnaží tajiť a je si vedomý svojej chyby, čo potvrdil aj svojím vyhlásením krátko po prepustení.

"Chcem sa svojim fanúšikom ospravedlniť za to, že som opäť sklamal, a rád by som im sľúbil, že sa dám dohromady. A všetci ostatní mi tiež prepáčte." - uviedol britský spevák s gréckymi koreňmi v oficiálnom vyhlásení.

Piatkové zatknutie na toaletách v londýnskom Hampstead Heath nebolo jeho prvým. Pred desiatimi rokmi bol na verejných toaletách v Beverly Hills zatknutý za "obscénne správanie". Minulý rok si zase vyslúžil mastnú pokutu a sto dní verejnoprospešných prác za jazdenie pod vplyvom omamných látok.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: George Michael