V deň, keď sa tretí štúdiový album bratislavskej kapely Noisecut po minulotýždňovom digitálnom vydaní objavil aj v obchodoch na CD nosiči, sa skončila aj naša súťaž o 3 x 1 voľné vstupy na vybraný koncert pripravovaného turné a čerstvo vylisované nové CD.

Album 'BLIIIZKO' produkoval český producent Ecson Waldes (Jirí Paška), ktorý pristúpil k 13 skladbám s veľkým nadhľadom a s výsledkom je kapela veľmi spokojná. Album vznikal v tradičnej zostave Bet-Maj Sepja (spev, klávesové nástroje), Losos (basová gitara, klávesové nástroje, programovanie), Japonec (gitara) a M (bicie nástroje). Práve zostava kapely bola súťažnou otázkou, na ktorú väčšina z vás odpovedala správne.

Spolu s novým albumom ste v našej súťaži hrali aj o voľný vstup na vybraný koncert turné NOISECUT BLIIIZKO TOUR_FM, ktoré začína už tento týždeň koncertami v trnavskom Art klube (3.10.) a v Čajovni u sousedú v Senici-Kunov (4.10.).

Šťastnými výhercami sú užívatelia s prezývkami minihviezda, radiusxx a marushka. Všetkým trom srdečne blahoželáme, v krátkom čase ich budeme kontaktovať ohľadne uplatnenia vstupu na koncert a zaslanie CD.

Pre pripomenutie - CD album 'BLIIIZKO', ktorý sa bude krstiť na záver turné 22. novembra v bratislavskom klube Randal, nájdete na bežných predajných miestach, prípadne si ho môžete objednať prostredníctvom stránky Slnkorecords.sk alebo kúpiť a stiahnuť v digitálnom formáte na Slnkodigital.sk.

Termíny NOISECUT BLIIIZKO TOUR_FM:

3. október - Trnava, Artklub (+ Karaoke Tundra, DJ Gabanna)
4. október - Senica-Kunov, Čajovňa u sousedú (+ Hugo D'Gen, DJ bib)
11. október - Stará Turá, Klub 3 (+ Hugo D'Gen, DJ bib)
18. október - Žilina, Smerrpub (+ Amphibios, DJ bib)
24. október - Nové Zámky, Club No.3 (+ Electrofunkyz live & DJ mix)
25. október - Hruštín, Dom Kultúry (+ Puding pani Elvisovej, DJ ludo, DJ bib)
31. október - Banská Bystrica, Klub 77 (+ Ear Drum Kru, EDK sound system)
1. november - Prešov, Wave (+ DJ Diki)
8. november - Košice, Kasárne (+ Hugo D'Gen, DJ bib)
14. november - Prievidza, Diwadlo (+ Hugo D'Gen, DJ bib)
15. november - Svidník, Holičstvo (+ Hugo D'Gen, DJ bib)
22. november - Bratislava, Randal - Krst albumu 'BLIIZKO' + Nové Mapy, Ecson Waldes, Ear Drum Kru, EDK Soundsystem

Foto: Symon Kliman

Súvisiaci interpreti: Noisecut