Podľa posledných správ by sa populárna americká nu-metalová kapela Limp Bizkit mohla už koncom tohto roka opäť vrátiť na hudobnú scénu, čím by určite potešila veľké množstvo svojich priaznivcov.

Fred Durst sa spolu s ostatnými členmi kapely z hudobného diania postupne vytratili od roku 2005, kedy sa do predaja dostal album s najväčšími hitmi, aké kedy skupina nahrala.

A aj keď zo skupiny opäť odišiel gitarista Wes Borland a oficiálne sa pripojil k spevákovi Marilynovi Mansonovi, Fred Durst ho nahradil gitaristom Terrym Balsamom a skupine by tak už nič nemalo stáť v ceste k úspešnému návratu. Zatiaľ sa neobjavili žiadne oficiálne informácie o nahrávaní nových piesní, návrat skupiny na hudobnú scénu by sa však mal stať skutočnosťou ešte tento rok.

Skupina Limp Bizkit bola založená v roku 1994 na Floride, v meste Jacksonville a jej zakladajúcimi členmi boli Fred Durst, spolu so Samom Riversom. V roku 1997 vydali svoj debutový album, s názvom 'Three Dollar Bill, Yall$'. Najväčší úspech dosiahli s nasledujúcimi albumami 'Significant Other' (1999) a 'Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water' (2000).

Zdroj : music-news.com