Americká speváčka Janet Jackson, ktorá bola v noci 29. septembra hospitalizovaná po tom, ako jej krátko pred začiatkom koncertu v Montreale prišlo nevoľno, bola údajne len fyzicky vyčerpaná.

42-ročná Janet bola nútená zrušiť svoj koncert v kanadskom Montreale na základe svojho zdravotného stavu, bližšie informácie o dôvode jej hospitalizácie však neboli ihneď zverejnené. Do celej záležitosti napokon vniesol svetlo až speváčkin blízky priateľ, ktorý povedal, že Janet je len veľmi unavená.

Producent Jermaine Dupri prezradil: "Janet má 42 rokov a jej telo už nie je také mladé a odolné ako pred dvadsiatimi rokmi. Je veľmi unavená zo svojich koncertov a za jej zdravotný stav môže určite jej vyčerpanie."

Populárna speváčka sklame okrem Montrealu aj svojich fanúšikov v Bostone a vo Philadelphii, kde sa mala predstaviť práve v týchto dňoch. Zdravotný stav jej to však nedovolí. Najbližšie by sa mala predstaviť až v sobotu v meste Greensboro, v štáte Severná Karolína.

Janet Jackson je najmladším z členov hudobnej rodiny Jacksonovcov a sestrou popového kráľa Micheala Jacksona. Janet sa rozhodla pre svoju sólovou kariéru hlavne z toho dôvodu, že bola vždy v tieni svojich súrodencov a rozhodne spravila veľmi dobre. Nedávno bola totiž vyhlásená za druhú najlepšiu popovú speváčku v histórii popovej hudby.

Zdroj : music-news.com