Rocková kapela Živé kvety dnes a zajtra v klube Randal v Bratislave pokrstí svoj nový štúdiový album '12+1'. Krst v priebehu dvoch dní sa v prípade Živých kvetov koná už po druhý krát - minulú jeseň krstili CD 'Bez konca' taktiež na dvakrát, taktiež v Randale.

.

Po včerajšom nočnom vystúpení v nitrianskom pube Čudný pohľad sa Živé kvety na dva dni (2. a 3. októbra) "usídlia" v bratislavskom Randale, kde spolu s pozvanými hosťami pokrstia nový album. Jedným z hostí bude spriaznená česká kapela Byl pes, ostatní účinkujúci zostávajú prekvapením.

"S pražskou skupinou Byl pes sme sa stretli uprostred leta a sudetských lesov na festivale Čtverec. A keďže sme všetci s nadšením počúvali ich akustické vystúpenie pred čajovým stanom až do samého konca, hosť na krst bol jasný. Okrem nich sa na pódiu ukáže aj zopár ďalších ľudí... Prídite a uvidíte!" - pozývajú na krst nového albumu Živé kvety.

Živé kvety na albume '12+1' prinášajú nový zvuk v réžii Peciho Uherčíka a trinásť pesničiek, ktoré sú už celý rok pevnou súčasťou ich koncertného repertoáru. Nový album si už teraz môžete objednať na CD alebo v mp3 na www.slnkorecords.sk.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Shina zo Slnko Records.

Súvisiaci interpreti: Živé kvety