Populárna, avšak kontroverzná Amy Winehouse sa po menšej odmlke opäť spojila s úspešným producentom Markom Ronsonom. V blízkej budúcnosti by spolu mali začať pracovať na nových piesňach.

Dvojica sa pohádala pri nahrávaní piesne k filmu o Jamesovi Bondovi s názvom Quantum of Solace. Ich rozpory viedli až k tomu, že nahratie piesne nakoniec pripadlo dvojici Jack White a Alicia Keys.

Amy s Markom však tieto problémy prekonali a chystajú sa nahrať pieseň na album v produkcii Quincy Jonesa, ktorý bude poctou pre hudobnú legendu Michaela Jacksona. Na albume by sa okrem Amy mali objaviť aj také hviezdy svetovej hudby ako napríklad Mariah Carey, Usher, alebo John Mayer.

"Amy sa s Quincym zoznámila tento rok v júni londýnskom Hyde Parku pri oslave na počesť Nelsona Mandelu. Bola veľmi rada, že sa spolu stretli a na Quincyho zapôsobila veľmi dobre." - uviedol zdroj blízky speváčke.

Okrem nahrávania sa 24 ročná speváčka minulý týždeň objavila aj na každoročnej charitatívnej akcii na pomoc mladým ľudom, ktorú organizuje nadácia The Prince's Trust.

Na akcii sprevádzala svoju dvanásťročnú krstnú dcéru Dionne, ktorá sa predstavila v úlohe mladej speváčky a Amy ju mala sprevádzať pri jej hudobnom výkone svojim hlasom, avšak z Amy vychádzali len nezrozumiteľné slová. Neskôr sa ešte údajne speváčka pustila aj do svojich fanúšikov a začala na nich kričať, pretože od nej žiadali jej podpis.

Zdroj: Music-news.com