Najúspešnejšia sólová speváčka na svete, Madonna, bola začiatkom tohto týždňa na obede s Alexom Rodriguezom a hneď sa začali objavovať rôzne správy o ich možnom vzťahu.

Správy o údajnom romániku populárnej speváčky a hráča baseballu sa už počas tohto roka viackrát objavili v médiach a ich stretnutie v reštaurácii Dos Caminos v New Yorku tento utorok, 30. septembra, tieto fámy len podporuje.

Anonymný zdroj sa pre Usmagazine.com vyjadril: "Madonna s Alexom mi pripadali, že sú si veľmi blízki." Speváčka bola zo začiatku obviňovaná, že spôsobila krach manželstva medzi Alexom a jeho manželkou Cynthiou, avšak Madonna toto tvrdenie vždy poprela a dodala, že ona je šťastná vo svojom manželstve s Guyom Ritchiem, ktoré trvá už sedem rokov.

50-ročná speváčka vo svojom vyhlásení tento rok uviedla: "Môj manžel a ani ja neplánujeme rozvod a s Alexom Rodriguezom som sa zoznámila vďaka Guyovi Osearyovi, ktorý je manažérom Alexa a zároveň aj môj. Medzi mnou a Alexom nie je žiadny romantický vzťah."

"Nemám taktiež žiadnu vinu na stave jeho manželstva. Už som sa naučila za tie roky, čo pôsobím v hudbe, preniesť sa cez rôzne klebety, ohováranie a vymyslené správy."

Zdroj: Music-news.com