Americký raper Jay-Z sa nechal počuť, že by sa v blízkej budúcnosti chcel stať otcom. Jednému z najbohatších raperov k tomuto rozhodnutiu dopomohla aj jeho nedávna charitatívna cesta do Afriky.

Shawn Corey Carter, známy pod menom Jay-Z, sa tento rok zosobášil so svojou dlhodobou priateľkou, speváčkou Beyonce Knowles, a v súčasnosti sa netají tým, že plánuje rodinu rozšíriť o svojich potomkov. "Väčšina ľudí vo svojom živote pokladá za najdôležitejšie mať svoju vlastnú rodinu a byť dobrým rodičom. Tiež o tom snívam, pretože som sa na otcovstvo vždy veľmi tešil." - prezradil Jay-Z.

Jeden z najpopulárnejších afroamerických hudobníkov bol nedávno ocenený cenou UN Global Leadership Awards Gala, ktorú dostal za svoju prácu pre deti v Afrike. Jay-Z prezradil, že cesta do Afriky naňho mala obrovský vplyv a po návrate sa na problémy začal pozerať inak.

"V Afrike som strávil väčšinu času v Angole, bol som však na mnohých miestach. Bola to pre mňa veľmi poučná cesta a rozhodol som sa pomáhať v charitatívnych akciách ešte viac."

Aj keď Jay-Z strávil medzi africkými deťmi veľa času, na otázku, či by si nechcel zobrať príklad z Madonny, alebo z Angeliny Jolie a nejaké si adoptovať, odpovedal: "Nie, nechystám sa adoptovať si nejaké dieťa odtiaľto."

Zdroj: Music-news.com