Po avizovanom Teddy Thompsonovi, ktorého neskôr manažment vymenil za Sandrine, dochádza k ďalšej zmene predskokana Jamesa Blunta. Sandrine totiž zo zdravotných dôvodov náhle zrušila svoje plány a manažment musel ohlásiť už tretiu zmenu spevákovho predskokana počas jeho európskeho turné. Podľa posledných informácií budú Jamesovi počas jeho koncertu v Bratislave 26. októbra "predskakovať" The Bishops.

Londýnska indie-rocková kapela vznikla v roku 2004 a tvoria ju traja ľudia - Mike Bishop (spev a gitara), Pete Bishop (spev a basgitara) a Chris McConville (bicie). Prirodzený talent súrodencov pre melódiu a súzvuk spolu s energiou Chrisa počas jeho hry na bicie malo za výsledok úspešný vstup na britskú scénu. Zdroj ich hudobnej inšpirácie prechádza od Everly Brothers, The Beatles, Chucka Berryho, The Who, The Kinks alebo Arthur Lee's Love.

Svoj debutový eponymný album vydali v apríli 2007, predchádzal mu singel 'Higher Now'/'In the Night' (2006). Od tohto obdobia sú väčšinou na turné s Jamesom Bluntom a postupne sa pripravujú na vydanie svojho druhého albumu.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Jana Mudriková z usporiadateľskej agentúry Vivien.

Súvisiaci interpreti: James Blunt