Craig David od vydania singlu 'Re-Rewind', ktorým sa v roku 1999 po prvýkrát predstavil širokej hudobnej verejnosti, predal do tejto chvíle viac než 13 milliónov albumov. Svoju doterajšiu kariéru Craig zrekapituluje presne o mesiac, 24. novembra, výberom najväčších hitov pod názvom 'Greatest Hits'.

Album bude obsahovať všetky jeho zásadné hitparádové single, vrátane britských No.1 'Fill Me In' a '7 Days'. Chýbať nebude ani prelomový singel 'Rewind', ktorý nahral spoločne s uk garage formáciou Artful Dodger, a megahit 'Rise & Fall' so Stingom.

Okrem trinástich časom overených hitov sa na výberovke objavia aj dve novinky 'Where’s Your Love', ktorú nahral spoločne s undergroundovým grimeovým talentom Tinchy Stryderom, a 'Insomnia'. Obe nové skladby vyjdu aj vo forme sprievodného singla ku kompilácii.

Len 27-ročný rodák z anglického Southamptonu sa môže za necelých desať rokov pôsobenia na hudobnej scéne pochváliť fenomenálnym úspechom. Všetky štyri albumy, ktoré doteraz vydal - 'Born to Do It' (2000), 'Slicker Than Your Average' (2002), 'The Story Goes' (2005) aj minuloročný 'Trust Me' sa stali niekoľkonásobne platinovými. Všetkých osemnásť doposiaľ vydaných singlov Craiga Davida sa dostalo do Top 20 rebríčkov po celom svete. Naposledy bodoval v hitparádach so singlom 'Hot Stuff (Let's Dance)'.

Album vyjde ako štandardné CD ale aj ako deluxe edícia s bonusovým materiálom na CD a s DVD obsahujúcim všetky videoklipy Craiga Davida.

Playlist štandardného CD Craig David - 'Greatest Hits':

1. Fill Me In
2. 7 Days
3. Rise & Fall (feat. Sting)
4. Insomnia
5. What’s Your Flava?
6. Walking Away
7. Where’s Your Love (feat. Tinchy Stryder)
8. You Don’t Miss Your Water (Til The Well Runs Dry)
9. All The Way
10. Just Your Imagination
11. Don’t Love You No More (I’m Sorry)
12. 6 of 1 Thing
13. Hidden Agenda
14. Rewind
15. Hot Stuff

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Brožek z vydavateľstva Forza / Warner Music.

Súvisiaci interpreti: Craig David