Ben Gibbard, frontman americkej indie-rockovej kapely Death Cab For Cutie, mal minulý týždeň pred koncertom v kalifornskom San Diegu poriadne nepríjemný zážitok. Krátko pred tým, ako mal spevák vyjsť na pódium, si v šatni prezliekal nohavice, keď zrazu zacítil na stehne bolestivé uštipnutie...

Basgitarista Nick Harmer fanúšikov kapely o celom incidente informoval prostredníctvom blogu: "Dnes v noci bol Ben v San Diegu bodnutý ŠKORPIÓNOM. Dvakrát. Toto by som si v živote nevymyslel, ani keby som veľmi chcel, zapisujem si to do rubriky: Veci, ktoré sa skutočne dejú na rockových turné." - uviedol prekvapený Harmer.

"Ben je v poriadku, aj keď trochu otrasený, ale my sme sa chvíľku skutočne báli, pretože ten škorpión bol dosť maličký chlapík a čo sa týka nádherného sveta škorpiónov - čím menší, tým smrteľnejší." - napísal spevákov spoluhráč v blogu na stránke Deathcabforcutie.com a prihodil fotku škorpióna. "Škorpión bol skutočne to posledné, čo si chceme predstaviť lezúc z nohavíc. Ben povedal, že to bolo, ako keby ho uštipla osa, a že to až tak nebolelo, ale aj tak to s nami poriadne otriaslo."

"Zavolali sme lekárnikov a tí ho skontrolovali, ale našťastie bolo všetko v poriadku a mohol odohrať koncert, dokonca si robil srandu, že má v žilách silu škorpióna. Ale stále nie som úplne presvedčený, že je na 100% v poriadku, lebo nikto nevylúčil možnosť, že to bol rádioaktívny škorpión a že u Bena sa vyvinú nejaké superschopnosti, takže si naňho teraz dávam veľký pozor." - dodal Harmer.

Zdroj: Deathcabforcutie.com, Nme.com

Súvisiaci interpreti: Death Cab For Cutie