Populárnej austrálskej speváčke Kylie Minogue ukradli počas skúšky na koncert päť tašiek. Za ich vrátenie sa rozhodla Kylie vypísať odmenu 1 300 libier, čo je približne 49 tisíc slovenských korún.

40-ročnej hviezde svetovej hudby zmizli veci, keď so svojím tímom nacvičovala vystúpenie na pripravovanom koncerte v hlavnom meste Kolumbie, Bogote. Koncert sa uskutočnil v sobotu 1. novembra. Veci niekto ukradol len hodinu pred začiatkom koncertu, avšak speváčkino vystúpenie sa aj napriek tomu uskutočnilo podľa plánu.

Päť ukradnutých kufrov obsahovalo oblečenie, ktoré si chcela Kylie Minogue na koncert obliecť, cestovný pas, niekoľko laptopov a kamery. Pred krádežou speváčku neuchránilo ani pätnásť ozbrojených strážcov, ktorí ju po Kolumbii sprevádzajú. Kylie má taktiež na svoju prepravu k dispozícii nepriestrelné auto.

Speváčka, ktorá je momentálne na svojom svetovom turné s názvom 'X Tour', sa nedávno vyjadrila, že by si rada od spievania po turné oddýchla a venovala sa skôr svojej hereckej kariére. "Myslím si, že herectvo by bola dobrá voľba ako oddych od spievania. Rada by som si zahrala v komédii. Už som hrala v niekoľkých komediálnych filmoch a veľmi sa mi to páčilo, pretože som pri nakrúcaní zažila množstvo zábavy."

"Bolo by pre mňa príjemné, vrátiť sa k tomu. Ďalším mojim veľkým snom je zahrať si v muzikáli. Vždy som tento žáner milovala a je pre mňa výzvou skúsiť si v nejakom zahrať. Určite by to bola dobrá skúsenosť."

Turné Kylie Minogue pokračuje v týchto dňoch v ďalších krajinách Južnej Ameriky, konkrétne vo Venezuele, Peru, Brazílii, Čile a Argentíne. Potom sa speváčka vydá do Ázie.

Zdroj: music-news.com