Koncert thrash-metalovej legendy Slayer sa uskutoční 17. novembra v pražskej Tesla Aréne. Vzhľadom k presunu koncertu do väčšej haly sa v predaji okrem štandardných vstupeniek objavili aj špeciálne VIP vstupenky. Okrem toho tento týždeň finišuje súťaž "15 minút slávy pred Slayer". Na Hudba.sk sa súťaží taktiež - dvaja výhercovia získajú voľný vstup na koncert.

Majitelia špeciálnych vstupeniek z limitovanej edície 400 ks VIP vstupeniek budú mať zabezpečené miesta na VIP tribúne umiestnenej priamo oproti pódiu, občerstvenie počas koncertu a na konci obdržia špeciálnu pozornosť. Cena VIP vstupeniek je 1399,- Kč. V prípade, že už vlastníte bežnú vstupenku, môžete si za cenu 700 Kč dokúpiť VIP vstupenku. VIP vstupenky sú dostupné na webových stránkach Shindy.cz a v predpredaji sietí Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.

Pražský koncert turné The Unholy Alliance Tour, Chapter III. sa uskutoční už o 12 dní a pomaly finišuje aj súťaž s názvom "15 minút slávy pred Slayer", ktorá prebieha na stránke www.obscure.cz. V boji o celkového víťaza sa momentálne odohráva veľký súboj medzi ostravskými Malignant Tumour a znojemskou partiou X-Core, ktorého víťaz bude mať tú česť stretnúť sa na pódiu s metalovými velikánmi Slayer, Trivium, Mastodon a Amon Amarth. Hlasovať je možné do 23:59:59 v piatok 7. novembra. Stačí sa zaregistrovať na webe Obscure.cz a poslať svoj tip na kapelu, ktorú by ste radi videli pred Slayer. Dvaja vylosovaní šťastlivci, ktorí sa zapoja do hlasovania, budú odmenení voľnou vstupenkou na koncert.

Súťaž prebieha i na našom portáli - ak by ste radi vyhrali jeden z dvoch voľných vstupov na koncert, súťažte TU.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z usporiadateľskej agentúry Obscure Promotion. Viac informácií nájdete na stránkach Obscure.cz.

Súvisiaci interpreti: Slayer