Americká rocková skupina Paramore vydá vo vydavateľstve Fueled By Ramen svoj nový singel, ktorý sa bude volať 'Decode'. Jeho uvedenie je naplánované na 8. decembra.

Pieseň 'Decode' bude hlavným singlom na pripravovanom soundtrackovom albume s názvom 'Twilight – Original Motion Picture Soundtrack', ktorý sa do predaja dostane 24. novembra. Na albume sa budú nachádzať piesne k filmu 'Twilight'. Ten sa v kinách objaví 19. decembra.

Speváčka kapely Paramore, Hayley Williams, povedala: "'Twilight' bola prvá séria kníh, ktorú som kedy čítala. Ak keď milujem filmy, nikdy som si nepozrela napríklad Harryho Pottera, ale Twilight naozaj upútal moju pozornosť a udržal si ju až do konca. Som naozaj veľmi rada, že uvidím film podľa knižnej predlohy."

"Myslím, že naša pieseň 'Decode' sa do filmu perfektne hodí, pretože je o napätí, nešikovnosti, zlosti a zmätku. Toto všetko si vo filme fanúšikovia nájdu a pieseň by mala dopĺňať a zlepšovať napätie až do konca." Okrem Paramore sa ako zvukový sprievod vo filme objavia aj Muse, Linkin Park, Collective Soul, alebo Perry Farrell.

Paramore je pomerne mladá americká kapela hrajúca rock, niekedy prechádzajúci do pop-punku. Na svojom konte majú zatiaľ dva štúdiové albumy, debutový z roku 2005 s názvom 'All We Know Is Falling' a z roku 2007 album 'Riot!'.

Zdroj : music-news.com