Americká rocková kapela Kings of Leon, ktorá sa teší veľkej obľube najmä na Britských ostrovoch, prichádza s novým singlom a videoklipom ku skladbe 'Use Somebody'.

Garage-rocková partička z Tennessee stále slávi úspech svojho aktuálneho albumu 'Only by the Night', ktorý skvele naštartoval pilotný singel 'Sex On Fire' (videoklip). Pieseň, ktorá oficiálne vyšla začiatkom septembra, si získala najmä fanúšikov vo Veľkej Británii, kde sa Kings of Leon v júni predstavili ako jeden z headlinerov na Glastonbury festivale.

Aj vďaka tomu sa ich štvrtý štúdiový album po týždeň vydaní (22.9.) stal jednotkou v albumovom rebríčku UK charts a počas prvých troch týždňov sa z neho len v Británii predalo takmer 400 tisíc nosičov. Medzitým však povychádzalo množstvo iných albumov a tak na seba táto americká "rodinná kapela" (kapelu tvoria štyria Followillovci - traja bratia a ich bratranec) upozorňuje novým singlom.

Je ním skladba 'Use Somebody', štvrtá na albume a náladou veľmi podobná pilotnému singlu. Videoklip je však zaujímavejší ako to bolo pri 'Sex On Fire' - okrem záberov frontmana Caleba Followilla a kapely sú tu navyše aj obrázky nočného veľkomesta, kvalitné zábery z koncertov a štipka nostalgie zo zákulisia turné.


Kings of Leon - 'Use Somebody'

Zdroj: Kingsofleon.com, Stereogum.com, Myspace.com/kingsofleon

Súvisiaci interpreti: Kings Of Leon