Spevák Pavol Hammel, ktorý patrí medzi legendy slovenskej hudby, sa na scéne pohybuje už dlhé obdobie, čo však určite neubralo jeho skladbám na čare či popularite. Vo svojej doterajšej kariére vydal viac ako tridsať albumov a odohral množstvo koncertov. V decembri tohto roka oslávi dve významné jubileá.

Jedno životné - šesťdesiate narodeniny, a to druhé spolu s kapelou Prúdy, s ktorou pred štyridsiatimi rokmi vydal album 'Zvoňte zvonky'. Tieto krásne udalosti sa rozhodol osláviť spolu s fanúšikmi najlepším možným spôsobom - špeciálnym koncertom.

8. decembra 2008 v bratislavskom PKO odznejú jeho najväčšie hity nielen v jeho podaní, ale aj v podaní slovenskej hudobnej špičky. Ako hostia sa predstavia Peter Cmorik, Robo Grirogor, Radim Hladík, Peter Lipa, Pavel Malovič, Zuzana Smatanová a kapely Gladiator a Hex. Vrcholom večera bude vystúpenie kapely Prúdy (P. Hammel, M. Varga, F. Frešo, F. Griglák).

Vstupenky je možné zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal, v predpredaji BKIS a v predajniach Dr. Horáka. Ich cena je v predpredaji 350 Sk a v deň koncertu 400 Sk.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová. Viac info nájdete na oficiálnej stránke Pavla Hammela www.pavolhammel.sk.

Foto: Pavolhammel.sk