Americká speváčka a herečka Ashlee Simpson sa stala matkou, keď spolu so svojim manželom Petom Wentzom privítali 20. novembra večer na svete svoje prvé dieťa.

24-ročná speváčka, ktorá sa s o päť rokov starším Wentzom zosobášila tento rok v máji, porodila v Los Angeles syna, ktorý dostal meno Bronx Mowgli. Pôrod prebiehal neskoro večer a dieťa pri narodení vážilo 3,5 kilogramu a meralo 52 centimetrov.

Ashlee ani Pete sa zatiaľ oficiálne nevyjadrili, pred verejnosťou vystúpil len ich hovorca, ktorý povedal: "Ashlee, Pete aj Bronx sú zdraví a šťastní. Chcú poďakovať každému, kto im pomáhal a kto sa teší spolu s nimi."

Pete Wentz, ktorý pôsobí v rockovej kapele Fall Out Boy, nedávno tiež prezradil, že rodičovské rady mu dáva kamarát Joel Madden. Joel je spevákom v kapele Good Charlotte a spolu s Nicole Richie majú deväťmesačnú dcérku Harlow.

"S Joelom som v poslednej dobe veľa v kontakte, pretože sa mi snaží poradiť, za čo mu ďakujem. Je naozaj problém nájsť niekoho v mojom okolí a veku, kto má dieťa." - priznal Pete.

Zdroj: Music-news.com