Dnes večer o 20:00 sa otvoria brány Subclubu, aby privítali britsko-nemeckú kapelu Warren Suicide a jej predkapelu od našich západných susedov Sunflower Caravan. Po koncertoch sa v DJskom sete predstaví producent, berlínsky hudobný guru, zakladateľ najväčšieho nemeckého indoorového undergroundového festivalu Berlin Insane a svetoznámy remixér Steve Morell.

Ak ste si nestihli zakúpiť vstupenky v predpredaji, môžete tak stále urobiť dnes do 18:00. V opačnom prípade budú pre vás vstupenky k dispozícii na bráne Subclubu od 20:00. Vstupenky na koncert sú v predpredaji v celej sieti Ticketpro, v každej predajni Kenvelo, Dr. Horák a Art Fórum ako aj na webe E-ticketpro.sk.

Účinkujúci vystúpia v nasledujúcich časoch a poradí:

21:00 Sunflower Caravan (CZ)
22:15 Warren Suicide (DE/UK)
23:30 Steve Morell (DE) DJ set
02:00 happy end?

Steve Morell sa narodil v roku 1967 neďaleko Frankfurtu. Už v roku 1984 sa presťahoval do Berlína a načrel do nočného klubového ruchu. V priebehu 90-tych rokov niekoľkokrát vystriedal pôsobisko, ale Berlín mu aj tak učaroval najviac. Morell začal na hudobnej scéne fungovať v 80-tych rokoch ako DJ v berlínskych kluboch. Neskôr, keď ho hudba, ktorú mal dovtedy rád začala nudiť, miešal do svojich setov nové vplyvy electro a techno a v kombinácii s rock'n'rollom a discom sa mu ako umelcovi podarilo vrátiť ku svojim starým hudobným preferenciám z nového pohľadu.

V 2004 sformoval spolu s Emmou Eclectic DJské duo The Scandals. Steve je známy tým, že remixuje preto, aby vydával, a tak je doteraz zodpovedný za publikované remixy pre The Vanishing, Diamanda Galas, The 15 KC, Miss Goody feat. Rahburt Price, Angel Eyedealism, The Neutrinos či The Antiquark. Aktuálne pracuje na remixoch pre Martha & The Muffins, Carl Douglas, IAMX, The Stylists, Wonderful Cosmetics, Krakovia, Carlos Peron & Alexander Christou a Narcotic Fields (s The Scandals). Morell tiež pracuje na sólovom albume 'The Life & Death of Jimmy Pheres and His Rise From the Underworld', ktorý má uzrieť svetlo sveta v zime 2008.

Jeho mixovaný set na stiahnutie nájdete TU. Viac chuťoviek zo Steveovej hudobnej dielne dostanete už dnes večer v Subclube.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Erik Babušiak zo Subclubu.