Britská hip-hopová a R&B speváčka Estelle by rada v blízkej dobe začala spolupracovať so svojou kolegyňou, Adele. Mohla by tak vzniknúť veľmi zaujímavá hudobná dvojica.

28-ročná Estelle, vlastným menom Estelle Fanta Swaray, popísala Adele a jej hudbu ako "drogu", hoci sa v minulosti o tejto speváčke vyjadrila, že jej hudba je "bez duše". Názor však zmenila a s 20-ročnou vychádzajúcou speváckou senzáciou by si rada aj zaspievala.

Pre svoj nový album sa Estelle rozhodla zmeniť hudobný štýl a povedala: "Som naozaj veľmi rada, že začnem pracovať na svojom novom albume. Rozhodla som sa, že na novom albume zmením svoju hudbu a určite tak prekvapím množstvo ľudí. Mohlo by to byť niečo medzi Coldplay a Marvinom Gaye."

Estelle sa prednedávnom taktiež vyjadrila, že na hudobnej scéne je nedostatok čiernych speváčok, ktoré sa venujú spievaniu soulu. Speváčka dodala: "Je to zvláštne, že nie je moc čiernych spevákov a speváčok, ktorí sa venujú soulu. Z bielych hudobníkov sa tam zaraďujú Adele a Duffy."

"Aj keď podľa mňa sa Adele dá len ťažko zaradiť do soulu. Jej spev znie akoby počula niektoré nahrávky od Arethy Franklin. A aj keď má Adele hlbší hlas, neznamená to, že hneď musí spievať soul."

Zdroj: Undercover.com.au