Britský producent, ktorý má nemalý podiel na úspechu soulovej hviezdy Amy Winehouse, pevne verí, že bude prvým človekom, s ktorým bude speváčka nahrávať, keď na to bude pripravená. Priznal, že čaká na telefóne a dúfa, že Amy sa mu ozve už čoskoro.

Pre BBC Radio 1 však Mark Ronson taktiež predzradil, že nemá ani šajnu či už začala písať skladby pre nový album, ktorý by mal nasledovať za megaúspešným 'Back to Black' z roku 2006. V posledných týždňoch vraj vôbec neboli v kontakte.

"Netuším, kde je (jej nový album). Nehovoril som s Amy niekoľko týždňov a nepočul som žiadne správy o tom, či robí album alebo nie. Ale som si istý, že píše skladby. A s nádejou si myslím, že keď bude mať desať songov a bude pripravená na nahrávanie, zavolá mi a pôjdeme do toho a začneme tak, ako naposledy." - prezradil Ronson, ktorý má s Amy Winehouse aj spoločný hit na svojom albume - cover piesne 'Valerie' v origináli od The Zutons.

Marka Ronsona v posledných dňoch potešili správy, že s ním chce na svojom novom albume spolupracovať Sir Elton John. "Bol som skutočne nadšený, že má záujem, tak dúfam, že budeme môcť spoluprácu realizovať. Ale len nerád rozprávam o niečom takomto v predstihu, viete, ešte nič nie je isté."

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse, Mark Ronson