Síce na druhýkrát, ale predsa, sa tieto dva nesporné hudobné talenty pred niekoľkými dňami zavreli v istom londýnskom štúdiu, kde spolupracovali na spoločnom materiáli. Neobvyklá dvojica sa rozhodla dať hlavy dohromady už dávnejšie, kvôli Jackovmu nahrávaniu titulnej skladby k filmu Quantum of Solace s Aliciou Keys však museli svoje plány preložiť na neskôr.

"Bola som naňho poriadne naštvaná, pretože sme si dohodli čas strávený v štúdiu, no potom namiesto toho musel ísť nahrávať tú titulnú skladbu k Jamesovi Bondovi," priznala Adele pre britský denník Daily Star. "Ale nakoniec sme predsa skončili v štúdiu v Londýne. Je s ním zábava a rada by som v spolupráci pokračovala."

Štvornásobná nominantka na cenu Grammy priznala, že najhoršie na celom jej profesionálnom vzťahu s Jackom Whiteom bolo, že aj napriek mediálnemu humbuku od začiatku vedela, že "bondovku" s ním nebude robiť Amy Winehouse ale nejaká iná speváčka.

Možno tajne dúfala, že to bude ona, po tom, ako jej Jack po vypočutí jej albumu povedal: "Milujem ťa, poďme spolu spraviť skladbu." Ani Adele svoje sympatie voči členovi The White Stripes a jeho ďalšej úspešnej kapele The Raconteurs netají. "Som obrovským fanúšikom Jacka Whitea. A taktiež Brendana Bensona, milujem jeho kompozície. Takže to bolo šialené. Celý čas som bola nejaká nervózna," priznala nadaná soulová speváčka.

"Je naozaj vášnivý, miluje sa ľuďom pozerať hlboko do očí. Keď sa vrátila domov, tak som medzi svojimi priateľmi o ňom úplne štebotala. Bol úžasný. Aj keby mi dal facku, bolo by to skvelé," rozplýva sa Adele o Jackovi Whiteovi. Verme, že sa táto ich chémia premietne aj do kvalitnej hudobnej produkcie.

Zdroj: Rollingstone.com, Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Adele