Už od 18. januára Pussycat Dolls valcujú Európu svojou výpravnou show Doll Domination Tour 2009. Už teraz je jasné, že na predposlednom koncerte európskej časti turné, ktorý sa uskutoční v Bratislave, bude nielen čo počúvať, ale sa aj na čo pozerať. Pätica "cicušiek" okrem svojich sexi tiel predvedie aj úchvatnú svetelnú show.

Produkčný tím okolo Pussycat Dolls si naozaj dal záležať na tom, aby bol vizuálny dojem z koncertu rovnako silný ako hity, ktoré má táto dievčenská kapela na konte. Podľa toho, čo Pussycat Dolls zatiaľ predviedli v iných európskych mestách, sa to naozaj podarilo.

V Incheba Expo Aréne bude pri príležitosti ich koncertu postavené pódium s rozmermi 12 x 18 metrov. Jeho konštrukcia bude doslova ovešaná svetelnou technikou. Podľa plánov, ktoré dostali organizátori k dispozícii, bude na pódium páliť 64 pohyblivých reflektorov, vyše 40 statických svetiel, 38 stroboskopov, 8 svetelných sústav a 6 projektorov. K tomu treba prirátať bodové reflektory a ďalšie svietiace zázraky, pre ktoré snáď v slovenčine ani neexistuje názov.

"Všetko to bude potrebovať patričnú šťavu, preto manažéri Pussycat Dolls kladú dôraz na poriadny prívod elektriny. Ľudovo povedané, bude na to treba kábel hrubý ako noha. Keď to cicušky odpália naplno, rozvodné siete dostanú poriadne zabrať," prezradila nám Jana Mudriková z usporiadateľskej agentúry Vivien.

"Ak vám v okolí Incheba Expo Arény budú blikať svetlá a kolabovať elektrické kanvice na kávu, budete vedieť, že Pussycat Dolls sú práve v tom najlepšom. Všetko ale určite dobre dopadne, technika je pripravená zvládnuť ten najväčší nápor. Je isté, že 24. februára sa bude okolo Incheby rozliehať tajomná a mocná žiara..." dodáva Jana Mudriková.

Show Pussycat Dolls prinášajú na Slovensko Agentúra Vivien a Infiniti Media. Vstupenky sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Súvisiaci interpreti: Pussycat Dolls