Helsinská rocková skupina The Rasmus sa tento týždeň po viac ako dvoch rokoch opäť predstaví na Slovensku. Vo štvrtok 19. februára bude kapela z chladného severu v DK Dúbravka propagovať svoj aktuálny album, no iste odznejú aj najväčšie hity ako 'In the Shadows', 'First Day of My Life', 'Funeral Song', 'Guilty', 'Sail Away' či 'No Fear'. Dvaja z vás získavajú v našej súťaži po dva voľné vstupy na tento výnimočný koncert.

Skupinu The Rasmus tvoria Lauri Ylönen (spev), Eero Heinonen (basgitara), Pauli Rantasalmi (gitara) a Aki Hakala (bicie nástroje). Kapela má na svojom konte doposiaľ sedem štúdiových nahrávok, z ktorých komerčne najúspešnejšia bola piata s názvom 'Dead Letters' (2003). Na aktuálne prebiehajúcom európskom turné, ktoré má celkovo 31 koncertných zastávok, prezentuje svoju minuloročnú novinku 'Black Roses'.

V Bratislave vystúpi The Rasmus vo štvrtok 19. februára na netradičnom mieste - v Dome Kultúry mestskej časti Dúbravka. Okrem The Rasmus si fanúšikovia budú môcť vychutnať aj českú kapelu Airfare.

Koncert sa uskutoční v rámci festivalu Nordfest - dni severského filmu, hudby a cestovania - a práve to bola správna odpoveď na našu súťažnú otázku. Väčšine z vás síce problémy nerobila, no vyhrať môžu len dvaja. Tentokrát sa šťastie usmialo na výherkyne s užívateľskými menami tu_som a bobr.

Vstupenky v predpredajovej cene 21,57 Eur (650,- Sk) si aj naďalej môžete zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal. Viac info na www.showinfo.cz a www.nordfest.sk.

Súvisiaci interpreti: The Rasmus