V marci 2009 pokrstí trnavská skupina Hudba z Marsu pod hlavičkou agentúry a vydavateľstva Gregor Agency – G. A. Records svoj nový album nazvaný 'Idoli'. Predmetné CD bude obsahovať 14 nových autorských piesní Michala Štofeja a remix už známej skladby 'Disko' od Kasioboya (Pino z kapely Puding pani Elvisovej).

Celkovo bude tento titul pre kapelu stelesňovať asi najhitovejšiu kolekciu rocku, popu, ska, folklóru a najmä nadčasovej vesmírnej muziky s príchuťou humoru a dobrej nálady, čo by sa malo odraziť aj na následnom koncertnom turné. Sprevádzať ho budú etno-punkové djské sety Roba Gregora (Rádio_FM) a aj vystúpenia spriaznených kapiel Kvety nikotínu, Puding Pani Elvisovej, Kotúče DM či Matka Guráž. Krst albumu sa uskutoční na domácej pôde kapely - v trnavskom Art Clube.

Rozpis koncertného turné Hudby z Marsu k albumu 'Idoli' je nasledovný:

28. február - Bratislava Elam, Winterbeach 2009
5. marec - Nitra, Nová pekáreň (+ Kotúče DM)
7. marec - Trnava, Art Club (krst albumu)
13. marec - Moravany, Topvar Pub (+ Puding Pani Elvisovej)
14. marec - Trenčín, klub Lúč (+ Matka Guráž)
20. marec - Prievidza, Diwadlo
21. marec - Dolný Kubín, klub 77
27. marec - Prešov, Wave (+ Kvety nikotínu)
28. marec - Svidník, Holičstvo (+ Kvety nikotínu)
2. apríl - Bratislava, Randál (+ Kvety nikotínu)
3. apríl - Břeclav, Cafe Piksla
4. apríl - Banská Bystrica, Klub 77 (+ Kvety nikotínu)
18. apríl - Šala, Metro (+ Kvety nikotínu)
26. máj - Rádio_FM, Pohoda Live

14. februára 2009 sa Hudba z Marsu pokúsila zabojovať o postup na Eurovision Song Contest 2009 jednou z nových piesní 'Na tráve'. I keď sa napokon do finálového kola nedostala, z počiatočného posledného miesta sa na základe sms hlasovania v krátkom čase dokázala vyšplhať na miesto číslo 4, čo by sa dalo považovať za malú senzáciu.

V každom prípade tento rok vyzerá pre Hudbu z Marsu veľmi sľubne a všetci sa môžu tešiť na rozdávanie minimálne pozitívnych vibrácií.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor z Gregor Agency – G. A. Records.

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu