Po rádiovom úspechu sa singel 'See The Rain' z pripravovaného druhého albumu skupiny Diego dočkal aj svojej obrazovej podoby. Je na mieste povedať "Konečne!". Veď basgitarista Martin Stempel jeho vydanie celkom nerozvážne ohlásil už na 12:00 dňa 12.12.2008...

Kapela si svoj mierne omeškaný videoklip počas voľných zimných večerov a absolvovaní samo-web-rýchlokurzu strihu nakrútila sama.

"Točilo sa s menším handicapom na handycam, pomohli stolové lampy a výroba stála aj za neprispenia žiadnych sponzorov 0,- Eur (0,- SK)," uvádza manažér kapely Ján Trstenský.

Videoklip do svojej rotácie zaradil televízny hudobný kanál Musiq1, pozrieť si ho môžete aj na domovskej stránke www.diego.sk. Alebo tu u nás:


Diego - 'See The Rain'

Skupina momentálne dokončuje druhé dlhohrajúce CD, ktoré by malo uzrieť svetlo sveta o pár týždňov (presný dátum vydania sa kapela po minulej skúsenosti rozhodla nezverejniť).

Naživo si môžete prísť Diego pozrieť 15. apríla do petržalského klubu Za Zrkadlom, kde vystúpi spoločne s belgickou skupinou Zita Swoon (viac info).

Bratislavská štvorka vo februári naživo predstavila svoje novinky v šiestich mestách. Záverečným koncertom miniturné bol koncert na domácej pôde - v klube Randal. Ako to tam 25. februára vyzeralo si môžete pozrieť v našom fotoreporte.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Ján Trstenský, PR manažér kapely.

Foto: Igor Daniš

Súvisiaci interpreti: Diego