Už len dva dni zostávajú do koncertu švédskej melodic death metalovej kapely In Flames v košickom Jumbo centre. Pred tým, než sa vo štvrtok večer na pódiu objaví jedna z najlepších koncertných kapiel súčasnosti, si budú môcť fanúšikovia vychutnať vystúpenie maďarskej formácie Superbutt.

Kapela Superbutt patrí medzi najznámejšie maďarské metal-rockové formácie a má za sebou koncerty po boku takých velikánov ako Soulfly, Clawfinger či Pro Pain. Priaznivci tvrdej gitarovej hudby sa môžu tešiť na výživnú porciu originálneho mixu rocku a metalu, ktorý bude skvelým predkrmom pred nástupom hlavnej hviezdy večera.

Superbutt - 'Better Machine'



Koncert In Flames a Superbutt sa uskutoční vo štvrtok 2. apríla v priestoroch Jumbo Centra v Košiciach. Vstupenky sú stále dostupné vo výhodnom predpredaji v sieti Ticketportal. Ak sa chcete podujatia zúčastniť zdarma, dnes máte poslednú šancu zapojiť sa do súťaže o voľné vstupy.

In Flames sa v sobotu 4. apríla predstaví aj v pražskej Retro Music Hall.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z usporiadateľskej agentúry Obscure Promotion. Viac info na www.obscure.cz.

Súvisiaci interpreti: In Flames