Koncom januára sme vás informovali, že Rádio_FM nasadilo do rotácií jedného z interpretov z nami vydanej kompilácie 'Best of Hudba.sk'. Teší nás, že sa EA v hitparádovom rebríčku Top_FM spomínaného rádia drží už dvanásť týždňov. Je to nepochybne veľký úspech nielen tejto kapely ale aj projektu na podporu mladej slovenskej hudobnej scény, ktorý portál Hudba.sk realizuje.

EA sa počas svojho súboja o priazeň poslucháčov dostala v hitparáde aj na medailové pozície. Skladba 'Little Box' má zjavne poslucháčom čo ponúknuť a páči sa im.

Ak máte záujem vidieť dvojicu Sisa Latková a Róbert Borodajkevyč naživo, nenechajte si ujsť ich koncert už tento piatok v Divadle a.ha v Bratislave. A hlasujte v Top_FM... Podporíte tým nielen skupinu EA, ale aj dobrú hudbu. A o tú predsa ide, nie?

Mimochodom, Hudba.sk a Rádio_FM sa vďaka zblíženiu, ktoré priniesol práve projekt 'Best of Hudba.sk', už dohodli na užšej spolupráci. Oficiálna dohoda je otázkou niekoľkých dní a výsledkom jej podpisu by mala byť ešte výraznejšia podpora slovenských interpretov, o ktorých veľké vydavateľské domy zatiaľ neprejavili záujem. V praxi to znamená, že na vlnách Rádia_FM bude znieť ešte viac kvalitnej originálnej slovenskej hudby a výberové CD interpretov 'Get Tuned! - Nalaď sa!', ktoré bude Hudba.sk distribuovať do zahraničia, získa účinnejšie promo aj v domácom éteri.

Text: Peter Lehotský, Ivan Čeredejev
Foto: Ľubomír Panák - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: EA