Gary Barlow z kapely Take That vylúčil možnosť návratu ich bývalého spoluhráča Robbieho Williamsa. Vyvrátil tak klebety aj tvrdenie samotného Williamsa, že obnovenie kapely v pôvodnej zostave sa stalo v posledných týždňoch pravdepodobnejším.

"Ľudia sa stále pýtajú, či sa Robbie vráti, ale nič sa nezmenilo," povedal Barlow v rozhovore pre Radio 1 v šou Chrisa Moylesa. "Robbie sa nepripojí," dodal.

Podľa informácií, ktoré prednedávnom priniesla BBC Williams a jeho bývalí spoluhráči v súčasnosti pracujú na nových nahrávkach, a to dokonca v tej istej budove.

Navyše Robbie Williams v poslednej dobe viackrát vyjadril želanie opäť hrať s Take That, naposledy tak urobil na konci marca v rozhovore pre denník Mirror.

Tridsaťpäťročný Williams skupinu opustil v roku 1995. Zhruba o rok neskôr sa Take That rozpadli, no v roku 2006 sa úspešne vrátili na hudobnú scénu ako štvorica v zložení: Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald a Jason Orange. So skupinou sa Williams rozlúčil v zlom a s Garym Barlowom niekoľko rokov vôbec nekomunikoval.

Comebackový singel Take That s názvom 'Patience', ktorý oficiálne vyšiel 20. novembra 2006, sa stal ich deviatou britskou hitparádovou jednotkou. O niekoľko dní neskôr vyšiel album 'Beautiful World' a koncom roka 2008 nasledoval 'The Circus'.

Williamsov ostatný štúdiový album 'Rudebox' vyšiel v októbri 2006.

Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams, Take That