Jamajský reggae a dancehallový muzikant Sean Paul vydá 18. augusta prostredníctvom VP/Atlantic Records štvrtý štúdiový album s názvom 'Imperial Blaze'. Pre držiteľa prestížnej ceny Grammy z roku 2004 to bude prvý album po takmer štyroch rokoch, kedy vydal CD 'The Trinity' (2005).

Jamajský reggae a dancehallový muzikant Sean Paul vydá 18. augusta prostredníctvom VP/Atlantic Records štvrtý štúdiový album s názvom 'Imperial Blaze'.

Pre držiteľa prestížnej ceny Grammy z roku 2004 to bude prvý album po takmer štyroch rokoch, kedy vydal CD 'The Trinity' (2005).

Letnú novinku začal 36-ročný rodák z Kingstonu propagovať už 25. apríla vydaním prvého singla 'So Fine' na svojej oficiálnej stránke Allseanpaul.com (Vypočuť si ho môžete TU). Do rádií pôjde singel produkovaný Stephenom "DiGeniusom" McGregorom v piatok 1. mája.

Sean Paul je jedným z najúspešnejších jamajských hudobníkov na svete. Trom jeho singlom ('Temperature', 'Get Busy' a 'Baby Boy') sa podarilo dostať na prvé miesto v rebríčku Billboard Hot 100. Z jeho posledného CD 'The Trinity' sa dodnes predalo viac ako 5,5 milióna kópií.

Okrem spomenutých skladieb patria medzi jeho najväčšie hity piesne 'Gimme the Light', 'Give It Up To Me', 'I'm Still in Love with You', 'We Be Burnin' či 'Break It Off'.

Informáciu zverejnil server billboard.com.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Sean Paul