Hľadanie nádejných tanečníkov, ktorí sa stanú hviezdami profesionálneho klipu 'Tanečná' od skupiny Hudba z Marsu, sa pre neutíchajúci záujem fanúšikov predlžuje až do 15. júna. K jedinečnému tanečnému výkonu vás môže inšpirovať a nakopnúť uletená choreografia skupiny Mosako zo Zlatých Moraviec, ktorej domáce video by ako videoklip obstálo snáď i samotné...

Všetko však bude inak. V spolupráci s mladou talentovanou režisérkou Ivetou Grófovou sa s vybranými tanečníkmi bude nakrúcať echt videoklip s profi kamerou a svetlami. Ak sa chceš pridať k bláznom z Hudby z Marsu, Mosako a ďalším, staň sa jeho súčasťou aj Ty!

Stiahni si mp3 s pesničkou 'Tanečná' a natoč vlastné domáce tanečné video. Použi kameru, foťák alebo mobil. Na kvalite záznamu nezáleží, podstatná je kvalita a originalita tanca. Prihlásiť sa môže ktokoľvek, kto vie tancom zaujať (akýkoľvek štýl, čím originálnejšie, tým lepšie).

Videá (v konvertovaných formátoch mpeg, avi, mov,...) alebo Youtube linky s kontaktnými údajmi pošli do 15. júna na hudbazmarsu@gmail.com, alebo ulož na Uschovna.cz a pošli link na vyššie uvedenú emailovú adresu. Vybrané záznamy budú priebežne uverejňované na Hudba.sk. Tu je prvý z nich.


Hudba z Marsu - 'Tanečná' (tanec a choreografia - Mosako)

Aktuálnym singlom z albumu 'Idoli' je skladba, s ktorou sa Hudba z Marsu predstavila aj na Euro Songu 2009 - 'Na hubách'. Koncertné "hubárske" video bude už onedlho vypustené na orbitálnu dráhu. Po absolvovaní Idoli_Tour sa kapela rozhodla vystreliť ďalší singel: "Tanečná sa na koncertoch stretla s maximálne pozitívnou odozvou, preto vytvoríme jej novú rádio-verziu. Pozveme do nej špeciálnych hostí a aranžmánovo ju vylepšíme."

Čakanie na special-radio-edit si môžeš spríjemniť tancovaním na pôvodnú albumovú verziu a stať sa tak súčasťou unikátneho videoklipu. Disko-partyzáni z Marsu s ním chcú dobyť rozhlasový éter, televízne stanice aj world wide web!

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu