Jedna z najslávnejších rockových kapiel konca 20. storočia, Faith No More, sa už 17. augusta predstaví v pražskej Tesla Aréne, a to vo svojom najsilnejšom zložení - Mike Bordin, Roddy Bottum, Bill Gould, Jon Hudson a Mike Patton. Pražský koncert je jedným z mnohých v rámci 'Reunion tour', ktorým sa táto legenda vracia po jedenástich rokoch na scénu.

Faith No More sa po sedemnástich rokoch existencie rozpadli na jar roku 1998. Aj napriek množstvu nepodložených správ o ich návrate a ohromnému tlaku zo strany médií neboli členovia kapely v pravidelnom kontakte, čím sa šance na návrat rovnali nule.

Vo februári 2009 ale Faith No More oznámili dlho očakávaný comeback: "Po dlhej dobe sme sa opäť stretli a zistili sme, že čas nám pomohol získať odstup a nadhľad nad spoločne strávenými rokmi. Aj keď to bola vtedy tvrdá práca, tá hudba stále znie skvele a až teraz sme prišli na to, že sme to robili dobre."

Faith No More sa v Českej republike naposledy predstavili v roku 1997 na festivale v Trutnově. Vstupenky na pražský koncert, ktorý sa uskutoční 17. augusta sú v predaji v sieti Ticketportal a Ticketpro v cene od 740 do 1.190 Kč.

Zdroj: ArtsMarketing.CZ
Foto: Fnm.com

Súvisiaci interpreti: Faith No More