Niekoľkonásobný držiteľ ocenenia Grammy Michael Bublé vydá 15. júna na DVD/CD svoj životný koncert s názvom 'Michael Bublé Meets Madison Square Garden'. DVD verzia albumu obsahuje záznamu z okrem koncertu aj pohľad do zákulisia, rozhovory a emotívnu Bublého návštevu slávneho klubu Blue Note Club, v ktorom vystupoval pred šiestimi rokmi.

Kanadský hudobník ponúka na novom DVD/CD hudobné lahôdky ako pieseň Leonarda Cohena 'I'm Your Man', klasickú romantickú pieseň 'Me and Mrs. Jones', swingovú 'Crazy Little Thing Called Love' či vlastný úspešný hit 'Home'.

Koncert v Madison Square Garden odohral Bublé v rámci dvojročného turné, počas ktorého vypredal v USA osemdesiat koncertov. Režijne sa pod dokument a koncert podpísala dvojica Jason Hehir a Dick Carruthers.

Michael Bublé predal doteraz vyše pätnásť miliónov nosičov, v Rakúsku sa stal dokonca najpredávanejším umelcom desaťročia. V súčasnosti dokončuje nový album, ktorý by mal vyjsť na jeseň. Producentsky sa na ňom podieľajú David Foster a Bob Rock.

--
Zdroj: SITA, Forza

Súvisiaci interpreti: Michael Bublé