Modré hory končia a týchto 20 trackov pod názvom 'Dobré slohy' je posledný release a zároveň rozlúčka s tými dvoma rokmi, ktoré boli fajn.

Na 'Dobrých slohách' 2 nájdete nové skladby, staré skladby, staršie skladby, staré skladby v novom šate a hlavne rap, bicie a pár nálad. Lyrik vás prevedie 'Tunelom' a 'Vojnovými zónami', s Benem nazriete aké to je byť 'Deťmi alebo samovrahom', keď producent robí beat, spoznáte novú postavu, ktorá počúva na meno René Gát a budete si môcť vypočuť 2 listy z mnohých, ktoré René Gát píše domov z cudziny, konkrétne list č. 3 a list. č. 12, celý príbeh spoznáte na pripravovanom albume, ktorý René píše prave v týchto dňoch.

Zistíte aj, ako chutí 'Pôst', chlapci vám darujú 'Pár barov o baroch', 'Krásu', spoznáte 'Cabaret Noir Combo' a mnoho iného. Dobré slohy 2 - Lyrik a Bene rapujú, Marian Jaslovský donahrával nástroje a zvuky, Peko, Karaoke Tundra, Spank, Paulie Garand a ďalší dodali beaty.

Na 'Dobrých slohách 2' ako bonus nájdete vôbec prvú modrohorskú nahrávku, ktorá to všetko začala – demo verziu skladby Nautilus a spolu s ňou ďalších 5 demo verzií, ktoré vznikli minulý rok a už nestihli a nikdy nestihnú byť nahrané v štúdiu. Ale sú tam. Vychutnajte si tú živočíšnosť a zverskosť a všetko, čo skrývajú prvotné nástrely rapov Lyrika a Beneho cez zašumené podklady v ich malých izbách do lacných mikrofónov.

Sťahujte TU.

Zdroj: Slnko Records