Mladá slovenská kapela Talkshow dravo pokračuje v nástupe. Už dnes – v piatok 13-teho novembra – vystúpia ako hosť na koncerte slávnych The Horrors vo Viedni! Špeciálneho hosťa zo Slovenska si na koncert do rakúskej metropoly na poslednú chvíľu vyžiadali nielen promotér koncertu, ale aj manažment The Horrors. V klube Szene sa tak piatkový večer ponesie nielen v znamení záhadného dátumu, ale aj skĺbenia britskej a slovenskej gitarovej scény. Vstupenky na tento koncert sú v predaji aj na Slovensku.

Mladá slovenská kapela Talkshow dravo pokračuje v nástupe.

Už dnes – v piatok 13-teho novembra – vystúpia ako hosť na koncerte slávnych The Horrors vo Viedni! Špeciálneho hosťa zo Slovenska si na koncert do rakúskej metropoly na poslednú chvíľu vyžiadali nielen promotér koncertu, ale aj manažment The Horrors.

V klube Szene sa tak piatkový večer ponesie nielen v znamení záhadného dátumu, ale aj skĺbenia britskej a slovenskej gitarovej scény. Vstupenky na tento koncert sú v predaji aj na Slovensku.

Kapela Talkshow prišla začiatkom novembra s debutovým albumom 'Talkshow', ktorý si môže každý stiahnuť cez internet! Desať pesničiek je stiahnuteľných cez oficiálny web kapely Tlkshw.com.

Klasické CD sa do predaja dostane koncom novembra. Debutový album Talkshow vznikal postupne počas roka 2009, no finálnu podobu dostal až na prelome augusta a septembra. Producentom novinky je Marek Rakovický, ktorý sa so svojou kapelou Lavagance predstaví rakúskemu publiku 25. novembra v úlohe predskokana Mando Diao.

Zdroj: agentúra Publique

Súvisiaci interpreti: Talkshow