Kapela Hudba z Marsu má za sebou mimoriadne plodné obdobie. Presne ako Trnavčania avizovali pred rokom, strhla sa "marsmánia". A tá sa nezastaví ani v roku 2010.

"2009 pecka! Hudba z Marsu odpálila štvrté CD 'Idoli', nové našľapané piesne, desiatky koncertov - Idoli Tour s Kvetmi nikotínu, Maličkosti vašich idolov Tour s Vetroplachom, omamujúci koncert na Pohode, nová webovka Hudbazmarsu.sk, spolupráca s Kasioboyom, Marcelou Laiferovou, nové videoklipy - 'Tanečná' a 'Platňa skončila', nový imidž v spolupráci so stylistkou Máriou Mikloškovou, prienik do mainstreamu vďaka Eurovízii...

...ťaženie v Česku - 2x koncert v Prahe, úspechy v českom nezávislom Rádiu 1 so skladbami 'Továreň na sny' a 'Goro biely pes', úspešná rotácia skladby 'Disko' v Rádiu_FM..." -zoznam vydarených projektov za rok 2009 môžu Hudbe z Marsu závidieť mnohé kapely a o úspešnosti roka záveru desaťročia svedčí aj toto vyjadrenie frontmana Michala Štofeja: "Asi najplodnejší rok v histórii Hudby z Marsu, čo sa týka tvorby aj lásky."

Veľkolepé plány má Hudba z Marsu aj na rok 2010... "Plánujeme definitívne opustiť underground, v ktorom sme sa ocitli omylom hudobných dramaturgov. Opäť vlezieme ľuďom do obývačiek a uší cez sledovanú Eurovíziu. Predstavíme tam nový singel 'Final Song', ktorý aranžmánovo aj obsahovo nabúrava klišé súčasnej slovenskej popmusic. A chceli by sme veľa nahrávať, hrať a hrať sa," dodáva Štofo.

Čo priniesol rok 2009 a aké plány do nového roka majú ďalší slovenskí interpreti, si môžete prečítať TU.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu