Eponymné CD skupiny Talkshow možno prostredníctvom siete CD Baby kúpiť kdekoľvek na svete. Na svojich koncertoch predáva skupina album za zvýhodnenú cenu 5 Eur. Najbližšie zahrá už 30. januára v Trenčíne v klube Lúč a 27. februára sa ukáže na Kubínskej holi.

Desať pesničiek a jeden bonusový track albumu 'Talkshow' prežili svoju premiéru ešte v novembri minulého roka, kedy sa celý mesiac dali stiahnuť cez internet. Album bol do konca roka stiahnuteľný aj zdarma. Po Novom roku prichádza na trh aj klasické CD s originálnym 12-stranovým bookletom, unikátnym artworkom a bonusovým trackom.

Po celom svete sa dá album kúpiť vďaka internetovej distribučnej spoločnosti CD Baby, ktorá disk v kvalitnom Super Jewell Box obale ale aj v elektronickej podobe ponúka na stránkach takých obchodných gigantov ako sú Amazon, iTunes, Napster, Rhapsody či Last.fm. Na slovenskom trhu sa CD do klasických "kamenných" obchodov dostane v priebehu januára.

Kapela Talkshow na seba upútala pozornosť dávno pred vydaním albumu. Minulý rok sa okrem série slovenských vystúpení predstavila aj v úlohe predskokana na viedenskom koncerte The Horrors. Single 'Try', 'These Lights', 'Stella', '3' či 'Turn Off the Radio' sa postupne všetky dostali do top 10 v éteri Rádia_FM. Pre štvoricu muzikantov je aj preto práve prebiehajúca anketa Radio_Head Awards asi jedinou súťažou na Slovensku, v ktorej by skutočne radi uspeli.

"V ankete nie sú na výber žiadne možnosti ani vopred pripravené návrhy, takže každý hlasujúci môže napísať svoj ľubovoľný tip. Žiadne predpripravené mená, žiadni nadiktovaní umelci... Práve táto voľnosť a sloboda, ktorú dáva Rádio_FM všetkým hlasujúcim, sa mi na ankete Radio_Head Awards páči najviac," vraví frontman Andreas Imrich.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz, manažér kapely Talkshow. Viac na oficiálnej stránke Tlkshw.com.

Súvisiaci interpreti: Talkshow