Kapela Karpina sa teší veľkému záujmu o bratislavský koncert, na ktorom v piatok 29. januára pokrstí nový album '3PTYCH.SK' ako aj obnovený klub Babylon s novým názvom Majestic Music Club. Necelé tri týždne pred akciou sa predala už vyše polovica z dostupných vstupeniek.

Organizátori do predaja cez sieť Ticketportal uvoľnili 800 vstupeniek. Kapacita klubu MMC síce dokáže pojať vyše tisíc ľudí, no na znovuotvorení podniku spojenom s krstom albumu sa očakáva mnoho hostí i novinárov. Pre bežných návštevníkov, ktorí si ešte nestihli kúpiť vstupenky, tak ostáva v predaji necelých 400 kúskov v predpredajovej cene 8 Eur.

Klub MMC sa nachádza na križovatke ulíc Šancová a Karpatská v budove známej pod názvom YMCA. V týchto dňoch sa v priestoroch konajú sanačné a rekonštrukčné práce. V starých priestoroch vyrastie moderný vynovený klub, ktorý sa stane hrdým nástupcom svojho slávneho predka.

V bývalom Babylone v minulosti koncertovali hviezdy ako Evergrey, I AM X, Kollerband, Maceo Parker, George Clinton & Funkadelic Parliament, Joe Zavinul, Living Colour, The Exploited, Dan Bárta či Monkey Business. Klub bol aj dejiskom legendárnych podujatí ako Slet bubeníků, Pohodokvas, či pod taktovkou Karpiny organizovaný jediný ročník podujatia Topwar Nervykvas...

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Publique. Viac info na oficiálnom webe Karpina.sk.

--
Foto: Zdenko Hanout - Publique

Súvisiaci interpreti: Karpina