Po minulotýždňovom ohlásení vystúpenia nórskych Röyksopp na novom festivale v Pezinku organizátori predstavujú ďalšie zaujímavé meno vo svojom programe. Trojica The Subways patrí v posledných rokoch medzi najlepšie britské live kapely, ich koncerty sú nabité neuveriteľnou energiou, ktorá nenechá nikoho ani na sekundu chladným.

Billy Lunn, Charlotte Cooper a Josh Morgan fungujú spolu od roku 2003 a nahrali dva albumy - 'Young For Eternity' (2005) a 'All or Nothing' (2008). Singel 'Rock & Roll Queen' sa zaradil medzi svetové hity vďaka kultovému filmu RocknRolla, na Myspace si ho vypočulo bezmála 3 milióny fanúšikov.

Grape festival, ktorý sa uskutoční 13.-14. augusta v Pezinku, tak okrem fanúšikov elektroniky poteší aj priaznivcov nadupaného rock'n'rollu. Okrem dvoch zahraničných hostí vystúpia na festivale aj domáce kapely ako Para, Puding Pani Elvisovej, Diego, The Swan Bride, Billy Barman či českí Tata Bojs. Ďalší interpreti budú postupne pribúdať.


The Subways - 'Rock & Roll Queen' live @ Rock am Ring 2009

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Ján Trstenský, PR manažér Grape Festivalu. Viac info čoskoro na webe Grapefestival.sk

Súvisiaci interpreti: The Subways