Do bratislavského koncertu britských Editors ostáva už len 24 hodín. Slabšia predajnosť lístkov prinútila organizátorov presunúť koncert z plánovaného miesta konania - PKO - do útulného Divadla Aréna, no ako sa hovorí: Všetko zlé je na niečo dobré. Za prvé - skalní fanúšikovia si budú môcť energiu tejto "štadiónovej" kapely vychutnať v klubovej atmosfére bezprostredne pod menším, no dostatočne širokým pódiom - a za druhé - namiesto zahraničnej predkapely bude mať šancu ukázať svoje kvality pred hlavnou hviezdou domáca skupina Diego.

"Tešíme sa, Editors sa nám páči a veríme, že to bude pekný večer," hovorí basgitarista Martin Stempel, v kapele známy ako Diego S.

Predskakovanie britskej hviezde sa bratislavskej kapele pritrafilo presne v polovici vlastného turné s názvom Peripheries Live Tour 2010. V rámci neho sa Diego tento týždeň predstaví aj v Trenčíne (9.4.) a v Ružomberku (10.4.). Šnúru šiestich koncertov na podporu albumu 'Peripheries', za ktorý získali cenu Album roka v ankete Radio_Head Awards 2009, ukončia druhým domácim koncertom v krátkom slede - 14. apríla v klube Randal.

Zajtra sa brány Divadla Aréna otvoria o 19:00. Diego bude hrať o 20:00 a Editors začnú svoju šou o 21:30. Vstupenky sú stále v predaji v sieti Ticketportal.

--
Zdroj: Pohodafestival.sk
Foto: Magdaléna Vinterová - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Diego